Pannekaker med squash, mais og ricotta

Pannekaker med squash, mais og ricotta

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 5min
10 stykker

Ingrediënten

Ricotta
  • melk
    1500 g
  • hvit eddik
    40 g
  • salt
    ¼ ts
Pancakes
  • squash delt i biter
    310 g
  • vårløk kun den hvite delen, delt i biter
    1
    1 sjalottløk, halvert
  • smør, usaltet i terninger, pluss 5 ts ekstra til steking
    40 g
  • selvhevende mel
    170 g
  • kjernemelk
    200 g
  • egg, medium
    2
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • ferske sukkermaiskjerner
    130 g
  • smør, usaltet til steking
    5 ts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 10 stykker

Eiwitten 10 g
Calorieën 1149 kJ / 273 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen