Posjerte eggepotter med røkelaks og avokadosalsa

Posjerte eggepotter med røkelaks og avokadosalsa

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 porsjoner

Ingrediënten

Røkelaks og avokadosalsa
  • røkelaks delt i biter
    80 g
  • vårløk oppskåret
    1
    ½ sjalottløk
  • baby spinat, fersk (optioneel)
    10 blader
  • havsalt smak til
    1 klype
  • malt svart pepper smak til
    1 klype
  • sitronsaft (ca. ½ sitron), smak til
    20 g
  • avokado fersk, terninger (1 cm)
    ½
Posjerte eggepotter
  • vann
    700 g
  • baby spinat, fersk blader
    150 g
  • havsalt
    ½ ts
  • fløte, krem, 30-40% fett
    30 g
  • parmesanost, revet
    1 ss
  • egg, medium
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 22 g
Calorieën 1433 kJ / 341 kcal
Vetten 27 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen