Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g d'oignons rouges
- 65 g de poivrons jaunes, épépinés, en morceaux
- 35 g de piment Güero, frais, épépiné (± 1 piment)
- 35 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, en morceaux de taille moyenne
- 115 g de jus de citron vert
- 250 g de tomates, en quartiers
- 5 g de jus de citron
- tortillas de maïs, en julienne et frites
- du citron vert, en fines lamelles
- de la coriandre fraîche, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 525 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe hongroise aux champignons
30 min
Tarte aux poires et au brie
1h 10 min
Muffins ciboulette-jambon fumé
45 min
Trifle d'été à la ricotta et aux baies
30 min
Burrito bibimbap
45 min
Burger de bahn mi à la vapeur et pickles de carotte
Geen beoordelingen
Power bowl de Popeye aux mûres
Geen beoordelingen
Papillotes de saumon et couscous aux tomates séchées
35 min
Goulasch de soja aux boulettes
1h 25 min
Toasts de viande hachée à la mexicaine
1h 10 min
Cacciatore de poulet tout-en-un
2h 45 min
Saumon épicé à la cubaine et salsa d'avocat à la tomate
30 min