Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 克 茄子, 1開4,切片(約1公分)
- 1 大匙 鹽
- 20 克 萊姆汁
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 2 - 3 粒 蒜頭
- 350 克 蕃茄, 切塊
- 1 茶匙 胡椒粉
- 1 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 匈牙利辣椒粉
- 2 小撮 番紅花 (optioneel)
- 40 克 橄欖油
- 40 克 蕃茄泥
- 2 枝 新鮮巴西利, 只取葉子,切碎
- 2 枝 新鮮香菜, 只取葉子,切碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 439 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g