Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 110 g di olio di semi di girasole
- 60 g di aceto di vino bianco
- 2 cucchiaini di senape
- 1 - 2 cucchiai di miele, a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 200 g di insalata mista (ad es. iceberg, scarola, romana, cicoria, radicchio), lavata e asciugata
- 200 g di cetrioli, tagliati a metà per il lungo e poi a fette (0,5 cm)
- 150 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 400 g formaggio alpino stagionato, a strisce (0,5 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2846 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 731 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30 min
Brownies alle noci
Geen beoordelingen
Filetto di maiale al forno con riso
1h 20min
Nettare di lamponi
Geen beoordelingen
Insalata di pollo al curry (2 Porzioni)
30 min
Insalata di patate
8h 45min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Focaccia con pomodori
40 min
Salsa all'aglio
10min
Pasta al forno dell'alpigiano
50 min
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Cornetti con carne macinata
30 min