Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil
- 17 ½ oz red onion, cut into thin wedges
- 10 black garlic cloves, roughly chopped
- 7 oz dark brown sugar
- 1 tsp black salt flakes (see Tip)
- 7 oz balsamic vinegar
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 403.4 kJ / 96.4 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 72.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mayonnaise
5 min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Magic Chocolate Shell
5 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 Std. 30 Min
Caramel Sauce
1h 30min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Classic Swiss Fondue
15 min