Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Vollkorn-Butterkekse, grob zerbrochen
- 125 g Zucker
- 1 Prise Zimt
- 480 g Aprikosen aus der Dose, abgetropft
- 600 g Frischkäse
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Mandellikör (z. B. Amaretto)
- 2 Eier
- 30 g Mehl
- 2 EL gehobelte Mandeln
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 267 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 godz.
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Schmand-Ananas-Kuchen
7 Std.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 Std.
Rote-Grütze-Torte
5 Std. 30 Min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Omas bester Mohnkuchen
1 Std.
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 godz.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min