Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Milchreis-Füllung
- 1500 g Milch
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben
- ½ TL Zimt
- 300 g Milchreis
- 120 g Zucker
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 1 Prise Salz
Mürbeteig und Fertigstellung
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Mehl
- 50 g Zucker
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 120 g Walnusshälften
- 120 g Apfel, rotschalig, geviertelt, entkernt
- 30 g Paniermehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Eierlikör zum Beträufeln (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Milchreispizza
50min
Holländische Kirschtorte
2 godz. 30 min
Carrot-Cheesecake
1h 30min
Pudding Oma Erna
30min
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1h 15min
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1h 30min
Früchte-Lebkuchen mit Schokoganache
2 godz. 15 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Bratapfel-Käsekuchen
10j 20 menit