Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 克 水
- 2 片 去骨雞腿排
- 2 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 米酒
- 4 條 剝皮辣椒
- 6 片 薑 ,切薄片
- 4 - 6 朵 乾香菇 ,洗淨泡軟,切條約1公分寬
- 2 根 青蔥 ,只取蔥白
- 冰水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 963.9 kJ / 230.6 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 115 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 559.9 mg