Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 大匙 花椒粒
- 1 片 去皮去骨雞胸肉
- 1 茶匙 鹽
- 1 支 蔥 ,切段,約7公分
- 6 克 蒜頭 ,對切,或拍開
- 3 克 薑 ,切片
- 1900 克 水
- 冰水
- 1 大匙 糖
- 2 茶匙 熟白芝麻
- 5 克 蒜頭
- 25 克 白芝麻醬
- 20 克 醬油
- 20 克 烏醋 ,或鎮江醋
- 45 克 辣油和辣渣
- 1 根 小黃瓜 ,切片,約7公分長,0.2公分寬
- 青蔥 ,切絲
- 芝麻 (任一種類)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 929.9 kJ / 222.5 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 31.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 617.5 mg