Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 米酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 花椒粒
- ½ 茶匙 鹽
- 300 克 豬頰肉
- 5 克 薑 ,切片
- 1 支 青蔥 ,切段,約8公分
- 1800 克 水
- 10 克 蒜頭
- 25 克 醬油膏
- 10 克 味醂
- 香油 ,少許
- 25 克 薑 ,切絲 (optioneel)
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 2742.2 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 35.8 g
- Natrium
- 2261.8 mg