![Veganer Käse-Dip Veganer Käse-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/153d469cb7d2ded2770218196269b5de/Derivates/f6203067e7614efccdb0bb77089a9cfc008839e9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Cashewkerne, ungeröstet
- 500 g Wasser und etwas mehr heißes Wasser zum Einweichen
- 400 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 80 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 50 g Zwiebel, geviertelt
- 20 g Balsamico, hell
- 50 g Sojadrink
- 30 g Jalapeño Chili, aus der Dose, abgetropft, in Stücken
- 1 EL Zitronensaft
- ½ - ¾ TL Knoblauch, gemahlen
- ½ - ¾ TL Zwiebelpulver
- 40 g Hefeflocken
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ¼ Bund Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 413 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 480 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1u. 20min
Vegane Mac and Cheese
1h
Veganer Salatkäse-Ersatz
2u. 45min
Schnittchen mit veganem Lachs
12u. 30min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Vegane Cheese-Nuggets
3h
Vegane Weißwürste
55 Min
Mac and Cheese (vegan)
3h
Vegane Butter
2h
Veganer Feta-Ersatz mit Kräuteröl
1u. 10min
Veganes Rührei
30min