Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 300 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 foglia di alloro secca
- 1 peperoncino piccante fresco
-
2
cucchiaini di dado per brodo di carne
of 2 dadi per brodo di carne - 250 g di passata di pomodoro
- 20 g di salsa Worcestershire
- 150 g di prosciutto cotto a pezzi
- 330 g di birra
- 150 g di vino bianco
- 50 g di brandy
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- 12 fette di pane bianco in cassetta
- 6 bistecche di manzo (girello)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di prosciutto
- 6 fette di salame
- 6 fette di salsiccia cruda
- 12 di salsicce fresche portoghesi (linguiças), a metà
- 12 fette di Edam (formaggio olandese)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4588.7 kJ / 1096.7 kcal
- Eiwitten
- 73.5 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 67.5 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 336.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pabassinas di Mongongiori
1ωρ. 30 λεπτ.
Mousse al cioccolato (vegan)
1ωρ. 30 λεπτ.
Chutney di cocco (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Manzo alla cantonese sottovuoto
2 Std. 25 Min
Lemon Curd
1 Std.
Maiale in agrodolce
45 min
Vinaigrette di peperoni
Geen beoordelingen
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10 min
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2 Std. 30 Min
Number Cake 50 anni Thermomix®
5 Std.
Pappardelle al sugo di agnello
55 λεπτ.
Panada sarda di salsiccia e patate
45 min