Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 800 g di cozze fresche pulite
- 1 scalogno a metà (30 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di calamari freschi, puliti e a striscioline
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2327.2 kJ / 556.2 kcal
- Eiwitten
- 42.8 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 min
Harira
40 min
Cevapcici con riso saporito
1 godz. 10 min
Caldo verde
35 min
Arroz de polvo
1h 15min
Kimbap vegetariano
1 godz. 30 min
Massaman curry di zucca e pollo con zuppa di cocco
1h 5min
Scrambled eggs sottovuoto
40 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Marmitako di polpo
50 min
Spaghetti alla busara
30 min
Risotto al nero di calamari
40 min