Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 克 水
- 300 克 龍鬚菜 ,去除較老的粗梗,切段
- 2 茶匙 鹽
- 2 滴 油
- 10 克 蒜頭
- 15 克 沙拉油
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
- 50 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- 50 克 水 ,或高湯
- 30 克 蠔油
- 150 克 金針菇 ,切段
- 香油 ,少許
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 1630.8 kJ / 390.1 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 5221.8 mg