Apparaten en accessoires
菠萝酱泰式墨鱼仔
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
3 人份
Ingrediënten
-
料酒30 克
-
水800 克
-
墨鱼 选用墨鱼仔,洗净沥干500 克
-
冷水 提前准备凉白开
-
鱼露40 克
-
蒜头2 瓣
-
新鲜小米椒1 - 2 根
-
青柠40 克
-
新鲜菠萝 切块160 克
-
糖20 克
-
香菜 切碎4 - 5 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1526.2 mg
Eiwitten
27.6 g
Calorieën
884.7 kJ /
211.7 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
20.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
夏日凉拌菜
10 recepten
China
China