白菜菌菇卷

白菜菌菇卷

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
10 个

Ingrediënten

  • 淀粉 (约7克)
    1 汤匙
  • 混合淀粉用(约30克)
    2 汤匙
  • 10 克
  • 胡萝卜 去皮,切丝
    100 克
  • 新鲜香菇 切丝
    100 克
  • 金针菇 切段
    150 克
  • 虫草花 新鲜的
    50 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 蒸大白菜叶片用
    300 克
  • 大白菜 整片,切去些许白菜帮,约500克
    10 片
  • 蒸煮用
    200 克
  • 生抽
    5 克
  • 1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 个

Natrium 177.9 mg
Eiwitten 1.3 g
Calorieën 130.8 kJ / 31.3 kcal
Vetten 1.2 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 4.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...