Żelka pomarańczowa do tortów

Żelka pomarańczowa do tortów

4.4 87 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 25min
16 porcji

Ingrediënten

  • 700 g pomarańczy obranej, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki (ok. 3 szt.)
  • 50 g cukru
  • 3 łyżeczki żelatyny w proszku
  • 3 łyżki wody
  • 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 1 mg
Eiwitten 0.8 g
Calorieën 142.7 kJ / 34.1 kcal
Vetten 0 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 8.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...