Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
春捲皮
- 300 克 中筋麵粉
- 450 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
內餡
- 600 克 雞胸肉 ,切絲 (約3x1公分)
- 70 克 紅咖哩醬
- 10 克 咖哩粉
- ½ 茶匙 鹽
- 180 克 新鮮綠豆芽
- 500 克 水
- 20 根 水蓮 ,約30公分
- 50 克 椰奶
- 10 克 油
- 100 克 花生粉 ,市售或自製
- 香菜 ,洗淨,切段(約3 公分)
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 490.1 kJ / 117.2 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 188.8 mg