Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 茶匙 橄欖油
- 150 克 紅蘿蔔 ,切絲 (約0.3x4公分)
- 3 朵 乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲
- 2 大匙 蝦皮
- 150 克 白蘿蔔 ,切絲(約0.3x4公分)
- 150 克 菠菜 切段
- 2 顆 蛋
- 1 大匙 麵粉
- 200 克 玉米麵粉
- 500 克 水
- 20 克 新鮮香菜葉 ,裝飾用 (optioneel)
- 蒜蓉辣椒醬 ,少許,提味用 (optioneel)
- Voeding
- per 6 人份
- Calorieën
- 5498.9 kJ / 1315.5 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 205.1 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 551.9 g
- Vezels
- 43.1 g
- Natrium
- 1651.4 mg