Apparaten en accessoires
低脂五色蔬菜丸子
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 5min
6 人份
Ingrediënten
-
橄欖油2 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲 (約0.3x4公分)150 克
-
乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲3 朵
-
蝦皮2 大匙
-
白蘿蔔 切絲(約0.3x4公分)150 克
-
菠菜 切段150 克
-
蛋2 顆
-
麵粉1 大匙
-
玉米麵粉200 克
-
水500 克
-
新鮮香菜葉 (optioneel) 裝飾用20 克
-
蒜蓉辣椒醬 (optioneel) 少許,提味用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 人份
Natrium
1651.4 mg
Eiwitten
60 g
Calorieën
5498.9 kJ /
1315.5 kcal
Vetten
29.7 g
Vezels
43.1 g
Verzadigd vet
551.9 g
Koolhydraten
205.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
低GI新煮意
5 recepten
Taiwan
Taiwan