低脂五色蔬菜丸子

低脂五色蔬菜丸子

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 5min
6 人份

Ingrediënten

  • 橄欖油
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 切絲 (約0.3x4公分)
    150 克
  • 乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲
    3 朵
  • 蝦皮
    2 大匙
  • 白蘿蔔 切絲(約0.3x4公分)
    150 克
  • 菠菜 切段
    150 克
  • 2 顆
  • 麵粉
    1 大匙
  • 玉米麵粉
    200 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜葉 (optioneel) 裝飾用
    20 克
  • 蒜蓉辣椒醬 (optioneel) 少許,提味用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 人份

Natrium 1651.4 mg
Eiwitten 60 g
Calorieën 5498.9 kJ / 1315.5 kcal
Vetten 29.7 g
Vezels 43.1 g
Verzadigd vet 551.9 g
Koolhydraten 205.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...