Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aliño
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 60 g de vinagre
- 30 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
-
15
g de jarabe de arce
of 10 g de miel - 2 cucharaditas de albahaca seca
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
Carpaccio de remolacha
- 800 g de remolacha cruda en mitades
- 1100 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 50 - 80 g de rúcula
- 230 g de queso burrata en trozos
- 2 cucharadas de granos de granada
- 2 cucharadas de nueces pacanas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1296 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 419.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Batatas Hasselback
1h 15 min
Mantequilla de tomate
10 min
Ensalada de patatas y espárragos con pesto de eneldo
55min
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Carpaccio de rabanitos con pescado
30min
Panzanella de invierno
20 min
Ensalada de cebada con naranja
50min
Poke bol vegano con tahini de aguacate
45min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10 min
Ensalada Waldorf con pollo
30min
Coliflor con pesto de pistachos
1h