Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 130 g de farine blanche d'épeautre
- ½ c. à café de levure chimique
- ¼ c. à café de sel
- 70 g d'eau
- 10 g d'huile de tournesol
- 1 c. à soupe de farine blanche d'épeautre, pour abaisser
La garniture
- 30 g de graines de tournesol
- 40 g d'eau
- 5 g de jus de citron
- 70 g d'huile de tournesol
- ½ c. à café de sel
- 8 pincées de poivre moulu
- 200 g de chou-rave, pelé, en morceaux (3 cm)
- 15 g de cresson frais
- ½ c. à café de fleur de sel
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 320 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirop de thé froid
25 Min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
Geen beoordelingen
Sel aux cèpes
5 Min
Soft ice vanille
13hod.
Glace à la vanille
12hod.
Beurre
40 Min
Amaretti à l'abricot
40 Min
Glace au caramel
9h
Dip au fromage frais et aux herbes
10 min
Pères Noël en pâte
2 Std. 10 Min
Salade de crudités à la vinaigrette et filet d'omble
30 Min
Bâtonnets aux noisettes
1h 50min