
Apparaten en accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
63.8 kcal /
268 kJ
Eiwitten
2.5 g
Vetten
0.1 g
Koolhydraten
11.2 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Natrium
628.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dadel curry dip
5min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Dadel- en Haverdrank
20min
Pasta met crème van pistache
30min
Hummus
5min
Tomaat basilicum spread
5min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Veelzijdige gladde soep
Geen beoordelingen