Apparaten en accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
268 kJ /
63.8 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Speltbrood
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Crème pâtissière
15min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Zuurkool
Geen beoordelingen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Pompoen vingers
1u. 30min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen