Apparaten en accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
268 kJ /
63.8 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Duitse brunch
1u. 15min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Cottage pie
1u. 10min
Glühwein
15min
Griekse varkensstoofpot
45min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen