Apparaten en accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
268 kJ /
63.8 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Nasi Goreng
40 Min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min