Apparaten en accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
268 kJ /
63.8 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Concord druivenparels met champagne
Geen beoordelingen
Gewone yoghurt
14u.
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen