Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 180 g di burro freddo, a pezzi
-
150
g di latte
of 150 g di acqua - 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 cucchiaino di sale
Farcia alle ciliegie
- 6 biscotti secchi a pezzi
- 650 g di ciliegie denocciolate
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di cardamomo in polvere
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- mandorle, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824.1 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 292 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sciroppo di limoni
1h
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Clafoutis ai frutti di bosco
1óra 35p
Curd alle clementine
30 min.
Quiche alle cipolle
1óra 30p
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
3óra
Crumble alle prugne
1h
Banana bread (TM6)
1 Std. 50 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Limoni al pepe in conserva
72 godz. 5 min
Torta con frosting al formaggio e albicocche decorate
1 godz. 25 min
Crumble di mele e ciliegie
1h