Galette rustica alle ciliegie

Galette rustica alle ciliegie

4.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta brisée
  • 300 g di farina tipo 00
  • 180 g di burro freddo, a pezzi
  • 150 g di latte
    150 g di acqua
  • 1 cucchiaio di zucchero di canna
  • 1 cucchiaio di aceto di mele
  • 1 cucchiaino di sale
Farcia alle ciliegie
  • 6 biscotti secchi a pezzi
  • 650 g di ciliegie denocciolate
  • 60 g zucchero
  • 1 cucchiaino raso di cardamomo in polvere
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
  • 2 cucchiai di latte
  • 1 cucchiaio di zucchero di canna
  • mandorle (optioneel) a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 292 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1824.1 kJ / 436 kcal
Vetten 21.9 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 12.4 g
Koolhydraten 56.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...