Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 133.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Crostata alle albicocche
2 Std.
Sangria analcolica
1 Std. 35 Min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Torta ai frutti rossi
3h
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
Geen beoordelingen
Pane agli spinaci
3h
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Crostata di mele con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Cheesecake al Prosecco
5h
Minestra di orzo e funghi
1h