Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 133.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Infuso freddo vaniglia e mirtilli
3h
Crumble di albicocche (senza glutine)
45 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1h 30min
Follia ai tre cioccolati
6h
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1h 45min
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1h 30min
Torta salata di verdure e contorno di insalata
1h 5min
Paninetti soffici allo yogurt
1h 50min
Trofie fredde con pesto di avocado
30 min
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
3h 35min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min