Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di sale
- 4 grani di pepe rosa
- 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
-
1100
g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
of 1000 g di strutto sciolto (vedere consiglio) - miele q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1935.3 kJ / 462.5 kcal
- Eiwitten
- 48.2 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2213.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossibuchi ai funghi
3ωρ. 30 λεπτ.
Fegato alla veneziana
35 Min
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4 godz. 55 min
Manzo alla cantonese sottovuoto
2 Std. 25 Min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3ωρ. 30 λεπτ.
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1 Std.
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 Std.
Pollo con gremolada di agrumi e purè di patate e topinambur (Bimy Friend)
1 Std.
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1ωρ. 30 λεπτ.
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40 min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h