Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate

Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 20u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 spicchi di aglio
  • 4 rametti di timo fresco le foglioline
  • 20 g di sale
  • 4 grani di pepe rosa
  • 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
  • 1100 g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
    1000 g di strutto, sciolto (vedere consiglio)
  • miele q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 2213.1 mg
Eiwitten 48.2 g
Calorieën 1935.3 kJ / 462.5 kcal
Vetten 28.4 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 4.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...