Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
TM6

Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)

2.7 (44 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 - 6 jajek, o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych
  • ocet, do przetarcia jajek
  • 10 g zielonej herbaty liściastej, np. Mate, suszonej
  • woda (do oznaczenia 1 l)

Voeding
per 1 sztukę
Calorieën
258 kJ / 61.7 kcal
Eiwitten
5.3 g
Koolhydraten
0.3 g
Vetten
4.2 g
Verzadigd vet
1.3 g
Vezels
0 g
Natrium
61 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten