Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)

Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)

2.8 46 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u. 5min
6 sztuk

Ingrediënten

  • 4 - 6 jajek o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych
  • ocet do przetarcia jajek
  • 10 g zielonej herbaty liściastej np. Mate, suszonej
  • woda (do oznaczenia 1 l)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 sztukę

Natrium 61 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 258 kJ / 61.7 kcal
Vetten 4.2 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 0.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...