Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 jajek, o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych
- ocet, do przetarcia jajek
- 10 g zielonej herbaty liściastej, np. Mate, suszonej
- woda (do oznaczenia 1 l)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
3h 20min
Talerz krojonych owoców z cytrynowo-miodowym dressingiem (TM6)
15min
Wielkanocne gniazdka czekoladowe
1h 30min
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
10 min
Chrzan z jabłkami
15min
Włoskie chlebki wielkanocne (Pane di Pasqua)
2 Std. 45 Min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 min
Kompot z suszu
2h 10min
Szparagi z ziemniakami; Sos holenderski
45min
Faszerowane jajka z mieloną papryką
35 Min
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3h 20min
Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)
3h 20min