Apparaten en accessoires
里脊肉鲜虾蘑菇片
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切片150 克
-
生抽5 克
-
料酒5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
姜 切丝1 片
-
蘑菇 切片150 克
-
虾仁120 克
-
盐3 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
890.1 mg
Eiwitten
27.4 g
Calorieën
1181 kJ /
282.5 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
21天快手菜
21 recepten
China
China