Apparaten en accessoires
土豆炒肉片
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
3 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 ,切薄片150 克
-
料酒5 克
-
生抽25 克
-
土豆 去皮,切成0.5厘米厚片300 克
-
油30 克
-
干辣椒 切段2 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
葱 切段2 根
-
老抽 (约2克)½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
548.1 mg
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1098 kJ /
262.7 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
20.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常猪肉料理
10 recepten
China
China