Let skaldyrssuppe

Let skaldyrssuppe

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
12 portioner

Ingrediënten

  • hårdkogte æg pillede
    4
  • dåsemuslinger i lage med saften (ca. 120 g hver)
    4
  • løg skåret i stykker
    300 g
  • fed hvidløg
    4
  • ekstra jomfruolivenolie
    60 g
  • sød paprika stødt
    2 tsk
    2 tsk stærk paprika
  • safran
    2 knivspidser
  • kulmulefilleter uden skind og ben, i stykker
    300 g
  • surimi-sticks i stykker (2-3 cm)
    8
  • fiskefond
    2600 g
  • fiskebouillon, terning (til 0,5 l)
    1
  • brød tørt, skåret i stykker (2-3 cm)
    100 g
  • rejer, rå, medium, pillede
    600 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 22238 mg
Eiwitten 35 g
Calorieën 2095 kJ / 501 kcal
Vetten 13 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 60 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen