Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de frijol
- 500 g de frijoles negros cocidos
- 200 g de agua
Rollo
- 30 g de aceite vegetal
- 80 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 chiles serranos, sin semillas y sin tallo, en trozos
- 100 g de jitomate, (huaje rojo)
- 75 g de carne seca, deshebrada
- 6 huevos
- 60 g de leche entera
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1373.6 kJ / 328.3 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 372.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo
25 min
Sopa de fideo TM6
35 min
Arroz a la mexicana
50 min
Tradicional sopa de fideo
35 min
Caldo de res
1h 15min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15min
Arroz rojo
1h 25min
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Sopa de albóndigas
50 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Menudo de res rojo
6h
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1 godz. 30 min