Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de frijol
- 500 g de frijoles negros cocidos
- 200 g de agua
Rollo
- 30 g de aceite vegetal
- 80 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 chiles serranos, sin semillas y sin tallo, en trozos
- 100 g de jitomate, (huaje rojo)
- 75 g de carne seca, deshebrada
- 6 huevos
- 60 g de leche entera
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1373.6 kJ / 328.3 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 372.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 Min
Cochinita Pibil Demo
15 min
Marinada de pescado a la ciénega
10 Min
Gelatina de piña y cítricos con salsa de pimienta.
1h 50min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Dip de Ostiones ahumados
30min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1h 10min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h
Camarones cremosos a la diabla
40min
Pay de limón con galletas
12h
Sangría virgen de otoño
35min