Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de frijol
- 500 g de frijoles negros cocidos
- 200 g de agua
Rollo
- 30 g de aceite vegetal
- 80 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 chiles serranos, sin semillas y sin tallo, en trozos
- 100 g de jitomate, (huaje rojo)
- 75 g de carne seca, deshebrada
- 6 huevos
- 60 g de leche entera
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1373.6 kJ / 328.3 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 372.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Bisteces a la mexicana
30min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Pollo encacahuatado
45min
Muslos de pollo en adobo con nopales TM6
45min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Pollo con mole verde
1h
Cóctel virgen de limón y tomillo
45min
Pierna de cerdo colorada
1h
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 min
Filete de ternera al whisky con papas
2h 40 min
Chilorio
1h