Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta crescente vegana
- 220 g di bevanda a base di mandorle, non zuccherata + q.b.
- 40 g di olio di semi di girasole
- 60 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 60 g di datteri denocciolati
- 150 g di frutta secca mista sgusciata (es. nocciole, noci, anacardi...)
- 20 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di aroma di vaniglia
Glassa
- 80 g di zucchero
-
2
cucchiaini di burro, vegano
of 2 cucchiaini di margarina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle noci al Varoma
3j 30 menit
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30min
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25min
Soffici barrette di muesli
55min
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40min
Torta mimosa (vegan)
2h
Panini sfogliati
3j 30 menit
Brioches ripiene alle mele
4h
Paninetti soffici allo yogurt
1j 50 menit
Croissant (vegan)
3h 50 min
Danesi ai semi di papavero e mirtilli rossi (vegan)
2j 10 menit
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9h