Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta crescente vegana
- 220 g di bevanda a base di mandorle, non zuccherata + q.b.
- 40 g di olio di semi di girasole
- 60 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 60 g di datteri denocciolati
- 150 g di frutta secca mista sgusciata (es. nocciole, noci, anacardi...)
- 20 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di aroma di vaniglia
Glassa
- 80 g di zucchero
-
2
cucchiaini di burro, vegano
of 2 cucchiaini di margarina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche vegana con frutta secca
2 Std.
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Biscotti d'avena
45 Min
Torta mimosa (vegan)
2 Std.
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Pasta choux (vegan)
2 Std.
Pane "challah" (vegan)
2 Std. 30 Min
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20 Min
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30 Min
Budino al cacao (vegan)
6 Std. 20 Min
Crema di nocciole
15 Min
Biscotti con gocce di cioccolato (vegan)
25 Min