Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

3.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
20 pezzi

Ingrediënten

  • 6 uova
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g di olio di semi di mais
  • 50 g di stevia
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone
  • 100 g di amido di mais (maizena)
  • acqua bollente q.b.
  • zucchero a velo a piacere
    panna montata, e frutta fresca, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 122.3 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 844.4 kJ / 201.8 kcal
Vetten 16.7 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraten 12.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...