Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 4 dentes de alho
- 60 g coentros cortados em pedaços, mais q.b. só as folhas p/ guarnecer
- 150 g tomate-cereja amarelo cortado em metades
- 150 g tomate-cereja preto cortado em metades
- 150 g tomate-cereja vermelho cortado em metades
- 2 c. chá de sal
- 50 g vinagre
- 1000 g água
- 650 g batatinha nova pequena
- 900 g posta de bacalhau demolhado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4493.5 kJ / 1074 kcal
- Eiwitten
- 147.6 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 17005.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada de polvo
1h 30min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10min
Legumes salteados com molho de brócolos - TM5
30min
Lanternas de pimentos recheados
1h 30min
Salada morna de lulas e camarão com legumes e ovo
50min
Sangria rosé
5min
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45min
Piano com molho barbecue e arroz de feijão
1h 25min
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9 Std.
Salada de feijão, abacate e atum
20min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1 Std. 35 Min
Feijoada de tamboril e camarão
30min