Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 4 dentes de alho
- 60 g coentros cortados em pedaços, mais q.b. só as folhas p/ guarnecer
- 150 g tomate-cereja amarelo cortado em metades
- 150 g tomate-cereja preto cortado em metades
- 150 g tomate-cereja vermelho cortado em metades
- 2 c. chá de sal
- 50 g vinagre
- 1000 g água
- 650 g batatinha nova pequena
- 900 g posta de bacalhau demolhado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4493.5 kJ / 1074 kcal
- Eiwitten
- 147.6 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 17005.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raia com cebolada e batatas
45min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1h 35min
Salada de grão e bacalhau
1 Std.
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1 Std.
Queques de tangerina, mel e gengibre
1 Std.
Arroz de bacalhau
40min
Cuscuz de couve-flor
20 Min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1h 10 min
Bacalhau com massa e molho de pimento morrone
45min
Salada de feijão-frade e bacalhau
30 Min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10 min
Bacalhau com grão e broa
45min