Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle a metà
- 120 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste pulite a pezzi (es. patate, carote, zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, fagioli precotti, zucca)
- 1000 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta tipo ditalini o pasta di formato piccolo per minestre
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva (optioneel)
- 6 foglie di basilico fresco
- 6 - 18 cucchiaini di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Passato di verdure
50 Min
Polpette al sugo
45 min.
Minestrone
45 min.
Fagiolini verdi con timo
1h 10min
Purè di patate
50 Min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Minestrone
45 min.
Ragù di carne alla bolognese
1óra 30p
Zuppa di verdure
25 min.
Minestra saporita di pasta e verdure
50 Min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 Min