Apparaten en accessoires
豆腐豚肉高麗菜捲
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 個
Ingrediënten
-
洋蔥 切塊,約3公分60 克
-
豬絞肉350 克
-
蛋1 顆
-
豆腐 或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎75 克
-
太白粉2 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉 適量
-
水1250 克
-
高麗菜 (取大葉)8 片
-
水蓮 (optioneel)1 把
-
蠔油10 克
-
香油½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
白胡椒粉少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Natrium
143.6 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
637.3 kJ /
152.5 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
68.3 g
Koolhydraten
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
剩食活用術
7 recepten
Taiwan
Taiwan