Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 克 洋蔥 切塊,約3公分
- 350 克 豬絞肉
- 1 顆 蛋
- 75 克 豆腐 ,或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎
- 2 茶匙 太白粉
- ¾ 茶匙 鹽
- 白胡椒粉 ,適量
- 1250 克 水
- 8 片 高麗菜 (取大葉)
- 1 把 水蓮
- 10 克 蠔油
- ½ 茶匙 香油
- ½ 茶匙 醬油
- 少許 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 637.3 kJ / 152.5 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 68.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 143.6 mg