豆腐豚肉高麗菜捲

豆腐豚肉高麗菜捲

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 個

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊,約3公分
    60 克
  • 豬絞肉
    350 克
  • 1 顆
  • 豆腐 或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎
    75 克
  • 太白粉
    2 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉 適量
  • 1250 克
  • 高麗菜 (取大葉)
    8 片
  • 水蓮 (optioneel)
    1 把
  • 蠔油
    10 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Natrium 143.6 mg
Eiwitten 13.2 g
Calorieën 637.3 kJ / 152.5 kcal
Vetten 9.7 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 68.3 g
Koolhydraten 2.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...