Chawanmushi (dampet japansk eggekrem)

Chawanmushi (dampet japansk eggekrem)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • vann
    1050 g
  • pulverdashi (se tips)
    1 ts
  • egg
    4
  • soyasaus
    2 ts
  • risvin
    1 ss
  • havsalt
    ¼ ts
  • shiitake sopp, fersk stilker fjernet, delt i skiver (ca. 5 mm)
    3
  • rå scampi skrelt og uten tarm (ca. 100 g)
    8
  • vårløk delt i tynne skiver, til pynt
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 836.3 mg
Eiwitten 15.6 g
Calorieën 487.8 kJ / 116.2 kcal
Vetten 5.3 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 1.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen