Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)

Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • kyllinglår, uten bein med skinn
    700 g
  • peanøtter, ristet, saltet
    50 g
  • hvitløksfedd
    2
  • chili, fersk rød og grønn, uten frø, delt i biter (1 cm)
    1
  • honning
    70 g
  • limesaft
    20 g
  • fiskesaus
    50 g
  • vann
    1030 g
  • sitrongress delt i 4 cm biter
    30 g
  • hvitløkspulver
    1 ts
  • gurkemeie, malt
    ½ ts
  • salt
    1 ts
  • jasminris
    200 g
  • salat delt i tynne strimler (1 cm)
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 1736.8 mg
Eiwitten 42.8 g
Calorieën 2243.6 kJ / 536.2 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 62.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen