Tandoori kyllingwraps

Tandoori kyllingwraps

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • vann
    500 g
  • kylling indrefilet
    500 g
  • havsalt etter smak
    1 - 2 klyper
  • malt svart pepper etter smak
    1 - 2 klyper
  • mynte, fersk kun blader
    2 kvist
  • yoghurt naturell
    120 g
  • koriander, fersk kun blader
    3 kvister
  • tandoori paste
    20 g
  • tortilla
    4
  • babyspinat, fersk
    100 g
  • libanesisk agurk (ca.100 g), delt i lange tynne strimler
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 382.9 mg
Eiwitten 32.5 g
Calorieën 1084 kJ / 258 kcal
Vetten 6.7 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 15.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen