Tradisjonell østerriksk gulasj

Tradisjonell østerriksk gulasj

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 porsjoner

Ingrediënten

  • biffkjøtt egnet til stuing delt i biter (3 cm)
    600 g
  • sennep (feks. engelsk sennep)
    20 g
  • løk delt i 8-10 båter
    350 g
  • smør, usaltet, klarnet
    30 g
  • tomatpuré
    20 g
  • hvitløksfedd etter smak, delt i to
    1 - 2
  • paprika krydder, søtt
    3 ts
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • kajennepepper
    ¼ ts
    ¼ ts paprika krydder, sterk
  • merian, tørket
    1 ts
    oregano, tørket
  • oksebuljong terning (til 0,5 l) smuldret
    ½
    ½ ts kjøttbuljongpaste, hjemmelaget
  • vann
    200 g
  • rødvin (optioneel)
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 32 g
Calorieën 1483 kJ / 354 kcal
Vetten 21 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen