Apparaten en accessoires
Kung Pao kylling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
2 porsjoner
Ingrediënten
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i fire (4-5 cm biter)500 g
-
soyasaus, lett15 g
-
soyasaus, mørk10 g
-
Shaoxingvin (se tips)10 g
-
vann30 g
-
svart riseddik (se tips)5 g
-
sukker5 g
-
sichuan pepperkorn⅛ ts
-
hvitløksfedd1
-
ingefær, fersk skrelt20 g
-
nøytral olje20 g
-
chili, tørket uten frø3 - 5
-
vårløk delt i biter (4 cm)2
-
usaltede peanøtter ristede30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 porsjoner
Natrium
1804 mg
Eiwitten
102.5 g
Calorieën
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Vetten
60.5 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
12.4 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Min Kokebok
158 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Tradisjonell østerriksk gulasj
Geen beoordelingen
Pulled pork burger
Geen beoordelingen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Geen beoordelingen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Geen beoordelingen
Pastasaus av skinke og purre
Geen beoordelingen
Biff i stout
Geen beoordelingen
Kroningskylling
Geen beoordelingen
Tandoori kyllingwraps
Geen beoordelingen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Geen beoordelingen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Geen beoordelingen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Geen beoordelingen
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Geen beoordelingen