Apparaten en accessoires
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
16 stykker
Ingrediënten
Deig
-
sukker1 ss
-
helmelk170 g
-
tørrgjær2 ts
-
smør myknet40 g
-
hvetemel, fint350 g
-
egg1
-
havsalt1 klype
-
hvetemel, fint til dryssing
Vaniljesaus
-
maismel30 g
-
rårørsukker50 g
-
egg1
-
helmelk160 g
Fremgangsmåte
-
rosin, korinter90 g
-
epler (hvilken som helst type) (ca. 1 middels eple), skrelles og kuttes i biter (1 cm)90 g
-
kanel, malt½ ts
-
hvetemel, fint til dryssing
-
helmelk til pensling
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stykke
Natrium
45.5 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
686.6 kJ /
163.4 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Matpakke-ideer
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Ciabattine
Geen beoordelingen
Damperbrød med sirupsmør
Geen beoordelingen
Irske Potetkaker
Geen beoordelingen
Natronrundstykker med cheddar
Geen beoordelingen
Quinoamuffins med skinke og ost
1u. 30min
Minibrød med sjokolade og squash
Geen beoordelingen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Geen beoordelingen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Geen beoordelingen
Flatbrød
1u.
Tangzhong melkebrød
Geen beoordelingen
Søtt frokostbrød
1u. 30min
Soyamelk og dampede boller
Geen beoordelingen