Boller med rosin, eple og vaniljesaus

Boller med rosin, eple og vaniljesaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
16 stykker

Ingrediënten

Deig
  • sukker
    1 ss
  • helmelk
    170 g
  • tørrgjær
    2 ts
  • smør myknet
    40 g
  • hvetemel, fint
    350 g
  • egg
    1
  • havsalt
    1 klype
  • hvetemel, fint til dryssing
Vaniljesaus
  • maismel
    30 g
  • rårørsukker
    50 g
  • egg
    1
  • helmelk
    160 g
Fremgangsmåte
  • rosin, korinter
    90 g
  • epler (hvilken som helst type) (ca. 1 middels eple), skrelles og kuttes i biter (1 cm)
    90 g
  • kanel, malt
    ½ ts
  • hvetemel, fint til dryssing
  • helmelk til pensling

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 stykke

Natrium 45.5 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 686.6 kJ / 163.4 kcal
Vetten 3.7 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen