Laugenzopf
TM5 TM6

Laugenzopf

3.9 (105 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 450 g Wasser
  • 1 TL Zucker
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • Butter zum Einfetten
  • 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 2 TL Salz
  • 4 g Natron (ca. 1 gestr. TL) (z. B. Kaisernatron)
  • Fleur de Sel zum Bestreuen
    of grobes Salz zum Bestreuen
  • 2 Eiweiß

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
354 kJ / 85 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
2 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
0.7 g
Natrium
196 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten