Laugenzopf
TM6 TM5

Laugenzopf

3.9 (99 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 450 g Wasser
  • 1 TL Zucker
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
  • 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 2 TL Salz
  • 40 g Natron (z. B. Kaisernatron)
  • 2 Eiweiß
  • Fleur de Sel zum Bestreuen
    of grobes Salz zum Bestreuen

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
348 kJ / 83 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
1 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
0.6 g
Natrium
524 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten