Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- Butter zum Einfetten
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
- 4 g Natron (ca. 1 gestr. TL) (z. B. Kaisernatron)
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
of grobes Salz zum Bestreuen - 2 Eiweiß
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 354 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 196 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane Fladenbrote
1h 45min
Quarkstuten
1 godz. 30 min
Zwiebel-Hefe-Taler
1 Std. 50 Min
Tortilla-Buns
2 Std. 30 Min
Knusperstangen
1 godz.
Ofen-Berliner
6 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Dinkel-Seelen
9 Std.
Fußballbrot mit Paprikadip
2 Std. 30 Min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min
Baguettes auf die Schnelle
50 Min