Laugenzopf

Laugenzopf

3.9 125 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
30 Scheiben

Ingrediënten

  • Wasser
    450 g
  • Zucker
    1 TL
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Butter zum Einfetten
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    550 g
  • Salz
    2 TL
  • Natron (ca. 1 gestr. TL) (z. B. Kaisernatron)
    4 g
  • Fleur de Sel zum Bestreuen
    grobes Salz, zum Bestreuen
  • Eiweiß
    2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Scheibe

Natrium 196 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 354 kJ / 85 kcal
Vetten 2 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...