Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
- 1 cucchiaino di malto d'orzo (5 g)
- 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g di farina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane ticinese
1h 50 min
Pane paesano
3h
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane veloce
1h 15 min.
Pane per toast
16h
Pane tipo ciabatta
26h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1h 45min