Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 45min
1 porzione

Ingrediënten

  • 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
  • 130 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
  • 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
    1 cucchiaino di zucchero, (5 g)
  • 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 30 g farina

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17.2 g
Calorieën 2389 kJ / 571 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 5.2 g
Koolhydraten 115.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...