Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
-
1
cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
of 1 cucchiaino di zucchero (5 g) - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g farina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane per toast
16h
Gnocchi di patate
1h 15 min
Pane alle olive
2h 20 min
Preimpasto per pane
24h 30min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35 min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Pane rustico
2h
Pane paesano
3 Std.
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pane di frumento e farro
12h