Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
-
1
cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
of 1 cucchiaino di zucchero (5 g) - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g farina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico
2 Std.
Pane di frumento e farro
12 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Baguette
4 Std.
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane paesano
3 Std.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane rustico
2 Std.
Pane veloce
1h 15min
Preimpasto per pane
24h 30min
panini al latte
2 Std. 5 Min