Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2061 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Knöpfli
50 Min
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Riso casimiro
45 min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min
Insalata arcobaleno veloce
10 min