Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2061 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40min
Crema Thermomix®
45min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Lasagne
2h
Insalata di couscous
50min
Spaghetti alla carbonara
30min
Riso al latte
1h
Spezzatino alla zurighese
50min