Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2061 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Filetto di maiale al forno con riso
1 Std. 20 Min
Grittibänz dolci
2h 15 min.
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Panini con insalata di uova
15min
Risotto alla milanese
30min
Caramelle alla panna
2u.
Spaghetti alla carbonara
30min
Stufato di pollo alla senape
40min
Mousse veloce al caffè
5 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min