Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2061 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Granita di albicocche
10 Min
Lasagne alle lenticchie
1u. 15min
One pot di pasta con prosciutto
25min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Gelato al matcha
10u. 30min
Knöpfli
50min
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Rösti alla bernese
40min
Insalata di couscous
50min