Compatibele versies
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de fines herbes fraîches (romarin, sauge, laurier)
- 1 gousse d'ail
- 1 ½ c. à café de sel
- ¾ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 900 - 1000 g d'aloyau de boeuf (en un seul morceau)
- 600 g d'eau
- 200 g de mozzarella, en petits cubes (± 5 mm)
- 200 g de tomates, épépinées, en petits dés (± 5 mm)
- 20 g de feuilles de basilic frais, en fines lamelles (± 2 mm)
- 4 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de ciboulette fraîche, et un peu plus pour la finition
- ¼ c. à café de poivre, fraichement moulu
- ½ c. à café de flocons de sel
- de l'eau
- 20 g de beurre
- 5 g de maïzena
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1067.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1sa
Pain de viande accompagné de champignons
1sa 30 dk
Confiture de mangue et de kiwi
30 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Empanadas véganes aux champignons et au poivre
1 godz. 20 min
Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron
35 dk
Petits flans aux asperges
55 Min
Petite tour de pastèque et ceviche de saumon
25 Min
Bâtonnets de graines croquantes avec bacon et fromage
35 dk
Ciabattines
3h 30min
Steak tartare
30 Min
Pain aux pépites de chocolat sans gluten
1 Std. 10 Min