Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Wasser
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1 Std. 15 Min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3h 30min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1h 30min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Espresso-Martini
5 Min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 Std. 15 Min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 Std. 15 Min