Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Koriander-Mayo-Dip
- ½ Bund Koriander, ohne Stiele
- 150 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 1 Limette, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Sojasauce
- 2 TL Sojasauce, süß
Fischfüllung
- 70 g Porree, in Stücken
- 140 g Fischfilet, z.B. Lachs oder Seeteufel, gewürfelt
- 70 g Sahne
- 1 Ei
- 1 ½ TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam, möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza, TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras, in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushireis
1 Std. 30 Min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel
40 min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12 Std.
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 min
Sheek Kebab
1h 10 min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 Std. 15 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 min
Dumplings
45 min