Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g raiz de salsa cortada em fatias (5 mm aprox.)
of 200 g pastinaca cortada em fatias (5 mm aprox.) - 100 g ervilhas de quebrar cortadas em metades
- 2 cebolos (spring onions) cortados em rodelas (1 cm aprox.)
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- 50 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 4 ovos
- 75 g queijo quark magro
- 1 c. sopa de farinha de trigo
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta-de-caiena em pó
- 500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1475 kJ / 352.6 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1090.1 mg
Alternatieve recepten
Refogar 350 g de chalota
25min
Gomas de manga
12h 20min
Sopa Pho rápida com rábano espiralizado - TM6
Geen beoordelingen
Fondue de abóbora com camarão
Geen beoordelingen
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8h 50 min
Frango e pastinaca com creme de limão
1hod. 50min
Pizza Marguerita
1 godz. 15 min
Wraps de alface com frango e molho de caril e coco
40min
Puré de batata e brócolos com frango gratinado
1hod. 20min
Omelete de frango thai
50min
Legumes cozidos com molho de queijo
50min
Refogar 200-300 g de cebola
20min