Omelete de raiz de salsa

Omelete de raiz de salsa

3.5 2 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 doses

Ingrediënten

  • raiz de salsa cortada em fatias (5 mm aprox.)
    200 g
    200 g pastinaca, cortada em fatias (5 mm aprox.)
  • ervilhas de quebrar cortadas em metades
    100 g
  • cebolos (spring onions) cortados em rodelas (1 cm aprox.)
    2
  • tomate-cereja cortado em metades
    100 g
  • queijo cheddar cortado em pedaços
    50 g
  • dente de alho
    1
  • ovos
    4
  • queijo quark magro
    75 g
  • farinha de trigo
    1 c. sopa de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta-de-caiena em pó
    ¼ c. chá de
  • água
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 1090.1 mg
Eiwitten 27.5 g
Calorieën 1475 kJ / 352.6 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 21.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...