客家牛汶水(鹿湯麡)

客家牛汶水(鹿湯麡)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

糯米糰
  • 糯米粉
    300 克
  • 1 茶匙
  • (詳見要訣)
    220 - 240 克
  • 少許,刷油用
甜湯
  • 黑糖
    250 克
  • 老薑 切片
    50 克
  • 1200 克
  • 太白粉 先加入1大匙水調成太白粉水
    1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 4.7 g
Calorieën 2114 kJ / 505 kcal
Vetten 0.5 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 121.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...