Apparaten en accessoires
客家牛汶水(鹿湯麡)
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
糯米糰
-
糯米粉300 克
-
糖1 茶匙
-
水 (詳見要訣)220 - 240 克
-
油 少許,刷油用
甜湯
-
黑糖250 克
-
老薑 切片50 克
-
水1200 克
-
太白粉 先加入1大匙水調成太白粉水1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
2114 kJ /
505 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
121.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan